Despre noi

S.C. GEO SERVICES ENGINEERING S.R.L. a fost infiintata in noiembrie 2014 cu scopul de a furniza servicii de topografie si cadastru, precum si servicii de executare de studii geotehnice si geofizice.

De la infiintare si pana in prezent, ne-am concentrat in special pe dezvoltarea departamentului de topografie si cadastru astfel ca majoritatea proiectelor realizate – prezentate mai detaliat in sectiunea Proiecte – sunt legate de executarea de lucrari de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei si topografiei pentru institutii publice si pentru companii private.

Compania beneficiaza de excelenta experienta si pregatire profesionala a directorului general, Salaci Daniel, inginer geodez autorizat A.N.C.P.I. categoria D, cu peste 15 de ani de experienta ca inginer geodez si ca manager de firma, care formeaza si conduce echipa noastra de ingineri geodezi, majoritatea posesori de certificate de autorizare emise de A.N.C.P.I./ O.C.P.I. categoriile D, A, B si C.

Avem o echipa puternica, formata din tineri bine pregatiti profesional, cu putere de munca si dorinta de perfectionare continua, dar si din specialisti cu experienta variata in lucrari de cadastru si topografie, lucrari de topografie inginereasca (asistenta in lucrari de constructii), ridicari topografice si intocmire plan de situatie 3D/ modelare tridimensionala (balastiere, cariere, statii de betoane etc.).

Managementul firmei a investit in achizitia de echipamente de calitate astfel ca in prezent avem in dotare o gama variata de echipamente topografice, cele mai multe dintre acestea fiind echipamente noi – 3 echipamente GNSS, 2 statii totale, 5 laptopuri, plotter A0 color, multifuncionale A3-A4, 2 autovehicule de teren etc. – si software de specialitate (ex. CAD, software prelucrare masuratori, aplicatii personalizate etc.), care ne permite automatizarea unei bune parti a procesului de prelucrare a datelor colectate in teren.

Compania are dotarea necesara si functioneaza ca o companie autorizata sa execute lucrari de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei in clasa I, fiind posesoare a Certificatului de Autorizare seria RO-B-J nr. 0726/ 30.07.2015.

De asemenea, in cadrul companiei am dezvoltat si mentinem un Sistem de Management Integrat certificat pentru activitati de studii geotehnice, geofizice, geodezice si de cadastru, care include:

  • ISO 9001:2008 – sistem de managementul calitatii;
  • ISO 14001:2004 – sistem de management de mediu;
  • SR OHSAS 18001:2008 – sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Compania are sediul si isi desfasoara activitatile de birou intr-un spatiu modern amenajat de aproximativ 140 m2, intr-o cladire de birouri (Cladirea MTR) de pe Valea Oltului, spatiu ce asigura desfasurarea in conditii optime a activitatii noastre specifice.

Pachetul de servicii dezvoltate si puse la dispozitia clientilor de catre S.C. GEO SERVICES ENGINEERING S.R.L. este format din lucrari cu caracter ingineresc dupa cum urmeaza: